Gyakran előfordul, hogy a ház, amiben élünk, nem szabályos alaprajzú. Ebből adódóan ha az úgynevezett bagua térképet ráfektetjük az alaprajzunkra, egyes területeken hiányt tapasztalhatunk.

Azonban nem kell megijednünk, mivel ez nem jelenti azt, hogy nem leszünk egészségesek, gazdagok, egyedül fogunk megöregedni, esetleg gyermekünk sem fog születni stb…

A jó hír az, hogy az úgynevezett „hiányterületek” nem léteznek! Elképzelhető, hogy bizonyos területek kisebbek lesznek, de ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy harmonikusan boldogan éljük le életünket házunkban.

Tudatlanság azt mondani, hogy ha nincs egy házban pl. „gazdagság sarok”, problémáink lesznek a pénzzel. Szerencsére sokan vagyunk olyanok, akik láttunk jómódú embereket, akik olyan házban éltek, ahol ez a terület hiányzik.

Akkor hogyan is van ez?

Ezt a bagua térképes, életterületes felosztáson alapuló módszert unatkozó háziasszonyok számára találták ki Amerikában. Könnyen megismerhető, könnyen megtanulható, könnyen alkalmazható mindenki számára.

A bejárati ajtót (főbejárat) használja kiinduló pontnak, ami nem szerencsés megoldás, hiszen abban a pillanatban megdönthető ez az elmélet, amikor kiderül, hogy a házunkon két ajtó is található, egyforma a méretük és ráadásul ugyanolyan gyakran is használjuk őket. Felmerülhet a kérdés bennünk, hogy ez a fajta feng shui, talán nem is igazi feng shui? 

Címkék: alaprajz életterület hiányterület bagua

A bejegyzés trackback címe:

https://fengshuitanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr302798360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása