A harmonikus otthon megteremtése, így Karácsony táján, talán még nagyobb szerepet kap életünkben. Lázasan készülődünk, sütünk, főzünk, ajándékot keresgélünk...

Elveszünk a részletekben, pedig a Karácsonynak – a szeretet ünnepének – nem erről kellene szólnia. Rengeteget változott a világ!
Már nem nagyon tudunk örülni az apróságoknak, mindig nagyobb és nagyobb ajándékokra vágyunk és nagyobb ajándékokat adunk.
 
 
Elfelejtettünk örülni az apróságoknak, annak, hogy együtt van a család… Ebben a nehéz és rohanó világban pedig a nyugalom szigete, csak az otthonunk lehet. Újra kell tanulnunk értékelni az életünk apró dolgait, meglátni és megtartani a jót.
 
A világ is erre figyelmeztet bennünket. Álljunk meg, nézzünk magunkba, lassítsunk.
 
Hová sietünk?
 
Az igény talán még meg is lenne erre, de a társadalom nagy része nem enged… 2003-2004 óta pedig folyamatos lassulás figyelhető meg úgy a gazdaságban, mint az élet más területein. Lassan előtérbe kerül a nyugalom, az egymásra figyelés igénye.
 
Itt az idő, hogy számot vessünk magunkkal és elgondolkodjunk azon, hogyan tovább. Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a még mindig rohanni akaró világban nagyon nehéz… Bár, ha eldöntöttük, hogy milyen irányban akarunk tovább indulni életünk útján, a harmonikus, kiegyensúlyozott élet megteremtésére soha nincs késő.
 
Tanácsadóink szívesen segítenek Önnek és családjának, hogy egy olyan otthonban/környezetben éljék mindennapjaikat, melyben úgy érzik: JÓ ITTHON LENNI!
 
A Tradicionális Feng Shui, nem egy ördögtől való tudomány, hanem egy ősi matematikai formulákon alapuló rendszer, ami a természet és az ember kapcsolatának megfigyelésén alapszik.
 
Bátran használjuk ki ezt a lehetőséget, hiszen nem csak Karácsonykor – a szeretet ünnepén – van szükségünk harmóniára, hanem az egész életünk folyamán!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fengshuitanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr573496700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.