Sok feng shui tanácsadó azt vallja, hogy hegy lábához nem szabad építkezni. Ez a nézet ellenkezik a feng shui tanításával, ami azt mondja, hogy a házakat a hegy lábához kell építeni annak érdekében, hogy védett legyen az időjárás viszontagságaitól és a széltől. Ha a ház előtt víz található, az már csak hab a tortán.

Természetesen vannak bizonyos szabályok, melyet be kell tartani az építkezés során, ami azt jelenti, hogy a ház háta mögött legyen a hegy és ne fordítva, de ha belegondolunk, nekünk is kényelmesebb, ha a karosszékben nem fordítva kell beleülnünk, mert úgy elég kényelmetlen ülés esik benne.

Mint mindennek, ennek is meg van a logikus magyarázata: biztonság! Biztonságban érezzük magunkat, ha a hátunk védve van, ha a házunk mögött magas kerítés található. Egy síkságon épült ház mögé is fákat ültettek, hogy biztonságot nyújtson.    

Címkék: biztonság építkezés szabályok víz szél hegy védett feng shui

A bejegyzés trackback címe:

https://fengshuitanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr162798325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása