Hogy is van ez?

 2011.04.04. 10:23

A minap olvastam egy cikket a feng shuiról, amelyben azt írta egy tanácsadó, - aki az „életterületes” módszerrel dolgozik - „a feng shuiban csak egy állandó van, a változás”!

Nos, ez egy kicsit szíven ütött… 

Hogyan is van ez akkor?

Évek hosszú sora óta azon munkálkodunk, hogy rávilágítsunk az „életterületes” szemlélet hiányosságára, téveszméire, rámutassunk arra, hogy az életben semmi sem állandó, hiszen életünk, környezetünk folyamatosan változik.

Mi is szimbolizálhatná ennél jobban a változást, mint a tavasz?

Megújulás, újrakezdés....

Ezért is meglepő, hogy akkor hogyan tudják egyesek ezt a két szemléletet összeegyeztetni? Nem keverednek saját magukkal ellentmondásba?  Hogyan követi a változást egy statikus módszert alkalmazó tanácsadó?

  

Címkék: tavasz változás megújulás újrakezdés

A bejegyzés trackback címe:

https://fengshuitanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr162798172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szél-víz · http://valosagtura.blog.hu 2011.04.04. 12:58:59

Találkoztam már olyan tanácsadók munkájával, akik sajnos összemostak mindent, amit a fengshuiról valaha is tanultak. Például egy bérházi lakásnál közös diagrammon szerepeltek a Nyolc Ház módszerből ismert elnevezések és a számokkal jelölt repülő csillagok, és a homlokzati iránynak a zárt, sötét lépcsőházra nyíló bejárat irányát adta meg (ami ugye a háromajtós, életterületes módszernél szokás).
süti beállítások módosítása