Férfi-női energiák egyensúlya

 2010.11.15. 14:49

 

Férfi-női energiák egyensúlya – tradicionális Feng Shui az otthonteremtésben
 
 
Minden ember HARMÓNIÁRA törekszik, melynek megteremtése a Családban a legfontosabb. A férfi és nő, anya és gyermek, apa és gyermek, testvér és testvér közötti jó kapcsolat elengedhetetlen feltétele a boldogságnak.
 
Szinte minden otthonban – emancipáció ide, vagy oda – a nőnek, (anyának) a "felelőssége" megteremteni a boldog családot, mert Ő az, aki összehangolja ennek a kis közösségnek a működését. Ha ügyesen csinálja, akkor a férjét is be tudja vonni, mint aktív társat.
 
 A nőknek helyt kell állni a munkahelyen, otthon, a gyereknevelésben, és nem utolsósorban a párkapcsolatban is. Ha az energiaáramlás megreked, a harmónia felborul… Ezen a ponton kap szerepet a Feng Shui tanácsadó, aki segít megteremteni annak feltételeit, hogy harmóniában éljünk magunkkal és a környezetünkkel, aki megmutatja, hogy hogyan tudunk olyan otthont teremteni szeretteinknek, ahol mindannyian jól érezzük magukat, segítséget kapunk a tanuláshoz, az anyagi javak megteremtésének lehetőségéhez. A betegségek kialakulását csökkentve, jó alapokat tudunk teremteni a családunknak.
 
A régi bölcsek az energiák harmonizálásával megteremtették maguknak és környezetüknek azt a miliőt, ahol boldogan, egészségesen és kiegyensúlyozottan tudták élni az életüket. Őseink arra törekedtek, hogy alkalmazkodjanak a természethez, kihasználják előnyeit, és minimálisra csökkentsék hátrányait.
 
A mai világban is számtalan ember él ennek lehetőségével, és bár hozzáférhető lenne mindenki számára, sokan nem tulajdonítanak ennek jelentőséget……
Akkor válik fontossá és tudatossá ennek hiánya, ha felborul bennünk, vagy környezetünkben a harmónia és betegség keletkezik…..
Ebben a stresszes, hajszás világban nem figyelünk eléggé oda magunkra és környezetünkre. 
 
Mi, klasszikus Feng Shui tanácsadók a környezet energia-áramlásának megteremtésével járulhatunk hozzá otthona egyensúlyának megteremtéséhez!
 
 
 

 

Címkék: ember otthon harmónia egyensúly feng shui tradició energiaáramlás otthonteremtés férfi női

A bejegyzés trackback címe:

https://fengshuitanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr22450184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása